top of page
JättipottiLogo.png

​​Teatteri Eurooppa Neljän hulvaton sketsishow saapuu taas kaupunkiin ja luvassa on JÄTTIPOTTI! Kenen pöydällä tanssii virallinen valvoja? Kuka raaputtaa kolme samaa? Ei ole väliä onko taskussasi jäniksenkäpälä vai neliapila, sillä näissä juhlissa jokainen arpa voittaa!

 

TE4:n rakentaman sateenkaaren päästä löytyy aarrearkullinen musiikkia ja sketsejä, jotka saavat nauruhermosi hyppimään kuin oranssit lottopallot arvontakoneessa. Tältäkö tuntuu, kun jokainen lisänumero napsahtaa kohdilleen ja pajatsokin laulaa? Pakkaa hevosenkengät laukkuun ja tanssikengät jalkaan, nyt lähdetään porukalla saalistamaan Jättipottia!
 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Tiina Iisala
Rooleissa: Neija Välilä, Tuija Hanhikoski, Kimmo Riikonen ja Jari Silventoinen
TE4 Band: Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaska Tabell
Koreografia: Neija Välilä
Musiikin sovitus: TE4 Band
Tekniikka: Ville-Matti Laine

Puvut ja tarpeisto: Raija Niiniaho ja työryhmä

Valokuvat: Jiri Halttunen

Kysy lisää puh. 040 3000 800 tai www.lippu.fi

Jättipotti on teatterikabaree, joka sopii niin pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin, juhliin kuin ylipäänsä tilanteeseen jossa tarvitaan tasokasta viihdeohjelmistoa. Se on taattua TE4-laatua, huumoria säästämättä ja musiikista tinkimättä!

TE4 Show on kokonaisvaltainen viihdepaketti, jonka voi toteuttaa kokoillan ravintolashow'na, joka sisältää 45 min kabareen sekä yksi tai kaksi 45 min showband-settiä.

Kiertävänä ryhmänä TE4 tuo show'n vaikka olohuoneeseesi. Tarvitsemme ainoastaan sähköä ja esiintymistilan (minimissään 6x6m). Kaiken muun esitystekniikasta lähtien tuomme mukanamme. Neljän näyttelijän ja neljän muusikon muodostama seurue takaa korkealuokkaisen ohjelman. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia. Pystymme loihtimaan ikimuistoisen tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun kolmannesvuosisadan kokemuksella!

Lippu.fi sinipohja.jpeg
bottom of page