top of page
TE4_kolme_kymppiä_logo.png
Show_logo_web.png

TE4 Show -

Kolme Kymppiä - Yhtä Juhlaa!

WappuJuhlaShow 30.4. klo 15 ja 19

TE4 Klubilla Sepänkeskuksessa!
Ohjelmassa Kolme Kymppiä - Yhtä Juhlaa! -show sekä wappuhenkinen musasetti! Sima- ja munkkitarjoilu!

Liput 25 € / 22 €, S-etukortilla -2 € alennus/lippu

Varaa lippusi heti ettet jää ilman: puh. 040 3000 800

Teatteri Eurooppa Neljä kolmekymmentä vuotta - nyt on juhlan aika! TE4 jatkaa synttärivuotensa juhlintaa tyylilleen uskollisena huumorilla ja musiikilla maustettuna, vauhdista säästämättä ja laadusta tinkimättä! Tahtia pitää yllä TE4 showband neljän muusikon voimin.

Ja ainahan on hyvä aika pieniin juhliin! Teemaksi kelpaavat häät, hautajaiset, harjakaiset, ristiäiset, jäähyväisnyyhkijäiset, bänät tai oharit. Hyvällä syyllä tai täysin syyttöminä voidaan vetää sokka irti ja heittää korkkarit kattoon. Tänään kaikki lailat bailaa!

TE4 urakoi juhlien järjestäjänä niin, että kaikille nousee hymy huulille. Revyyssä selvitellään, onko keittiössä ne parhaat bileet ja mikä on hallituksen vastaus huumori-ilmastonmuutokseen. Voiko pappi ryssiä häät? Entä isä ristiäiset?

Tänään juhlitaan hauskoja tilanteita hehkuttaen, viirienluovutukset kiertäen, hymy korvissa. Etana etana näytä sarves, onko tänään hyvät bileet ja huomenna kauheampi kankkunen! Glamouria, vauhtia, huumoria ja hyvää musiikkia koko illan täydeltä!

Ensi-ilta 2.11.2019
TE4 Klubi, Jyväskylä

Käsikirjoitus: Janne Viitaniemi
Sovitus: Antti Lattu ja työryhmä
Ohjaus: Antti Lattu

Esiintyjät:

Maiju Jokinen, Tiina Iisala, Jari Silventoinen ja Neija Välilä

 

TE4 Band:

Toni Lepistö, Antti Parviainen, Kalle Saarelma, Jaakko Tabell

TE4 Juhlashow sopii yritystilaisuuksiin, juhliin sekä ylipäänsä tilanteeseen jossa tarvitaan tasokasta viihdeohjelmistoa. Show on kokonaisvaltainen viihdepaketti, jonka voi toteuttaa parituntisesta ravintolashow'sta (1-2 x 45 min) aina kolmetuntiseen (1 x 45 min show + 2 x 45 min showband) kokoillan viihdenautintoon saakka. Esityksen kesto on siis täysin asiakkaan itsensä päätettävissä.

Kiertävänä ryhmänä TE4 tuo shown vaikka olohuoneeseesi. Tarvitsemme ainoastaan sähköä ja esiintymistilan (minimissään 6x6m). Kaiken muun esitystekniikasta lähtien tuomme mukanamme. Neljän näyttelijän ja neljän muusikon muodostama seurue takaa korkealuokkaisen ohjelman. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia. Pystymme loihtimaan ikimuistoisen tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun kohta kolmannesvuosisadan kokemuksella!

Mainos uusi NET.png
bottom of page