top of page

Lipunmyynti

Teatteri Eurooppa Neljän lippuja myydään osoitteessa: https://www.lippu.fi/artist/teatteri-eurooppa-nelja/

 

Lippuja myydään myös Teatteri Eurooppa Neljän toimistossa, os. Kyllikinkatu 1, Sepänkeskus, Jyväskylä. Avoinna ma-pe klo 10-15, puh. 040 3000 800

 

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Pääsääntöisesti maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin.

Lipun hinnan lisäksi Lippupiste perii asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan toimitus- ja/tai palvelumaksun.

 

Lippujen vaihto ylitsepääsemättömän esteen vuoksi: Viesti sähköpostilla myynti@te4.fi. Perimme lippujen muutoksesta 10 € / tilaus.

Lippupiste ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Lippupiste toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Lipputoimisto ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle. Lipputoimisto palauttaa peruuntuneen tapahtuman toimitus- ja palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle kuitenkin, mikäli Lipputoimisto ei vielä ole tilittänyt niitä tilaisuuden järjestäjälle.

 

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Lippupisteen tai tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa taikka ohjelman tai aikataulun muuttuessa toimitus- ja palvelumaksuja ei palauteta. Lippupiste tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

 

Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

 

Tilaukset ovat voimassa vain annettuun eräpäivään saakka. Varausajat vaihtelevat tapahtumakohtaisesti. Tarkista varausaikasi tilauksen teon yhteydessä. Mikäli tilausta ei lunasteta tai laskua makseta annettuun eräpäivään mennessä, varaus raukeaa ja tilauksessa olleet liput palautuvat automaattisesti takaisin myyntiin.

 

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Lippupisteen lupaa.

Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on Lipputoimistolla oikeus peruuttaa myynti ja mitätöidä ostorajoituksen ylittävät liput tilauksesta.

Lippu.fi sinipohja.jpeg
bottom of page