top of page

Haluamme, että Teatteri Eurooppa Neljän esityksiin voi tulla turvallisin mielin. Tältä sivulta löydät tietoa koronatilanteeseen liittyvistä käytännöistämme.

Yhteisen hyvän vuoksi toivomme kaikkien katsojiemme lukevan ja huomioivan nämä ohjeistukset.

Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuusohjeistukseen voi tutustua täältä.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme katsojillemme kasvomaskin käyttöä teatterissa. Kaikilla työntekijöillämme on asiakaspalvelutilanteissa kasvomaskit. Aulassa on saatavilla kasvomaskeja veloituksetta.

Vain terveenä teatteriin

Jos tunnet olosi kipeäksi, sinulla on vain lieviäkin oireita tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin. Tällaisissa tilanteissa voit vaihtaa lippusi kuluitta toiseen näytökseen, lahjakorttiin tai rahat palautetaan, kunhan viimeistään esityspäivänä ilmoitat asiasta soittamalla teatterin toimiston numeroon 040 3000 800.
 

Käsihygienia ja tilojen siisteys

Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista Sepänkeskuksen wc-tiloissamme. Myös käsidesiä on saatavilla aulassamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä.

Jos yskittää tai aivastuttaa, niin muistathan tehdä sen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Desinfioimme kosketuspintoja ja siivoamme tilojamme normaalia useammin.

Turvallinen lippujen ostaminen

Toivomme, että liput ostetaan ennakkoon, jotta esitysiltojen jonotus vältetään. Teatteri Eurooppa Neljän oman lipunmyynnin lisäksi lippuja voi ostaa Lippu.fi:n verkkokaupasta.

Kun varaat ja ostat lippuja, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Ajantasaiset asiakastiedot ovat tärkeitä, jotta voimme tavoittaa katsojat poikkeustilanteissa. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meillä tulee olla kunkin esityksen katsojien yhteystiedot.

Lipunmyyntimme on avoinna ma-pe klo 10-15. Esityspäivinä lipunmyynti on avoinna tuntia ennen esityksen alkua, mutta toivomme, että liput on ostettu jo ennakkoon paitsi turvallisuuden vuoksi myös siksi, että lippuja on rajoitettu määrä eikä niitä välttämättä jää ovelle myyntiin.

Pyydämme käyttämään ensisijaisesti korttimaksua ja huomioimaan turvavälit myös asioidessasi lipunmyynnissämme.

Esitykseen saapuminen

Teatterin aulatiloihin pääsee tuntia ennen esitysten alkua. Sepänkeskuksen aukioloaikoina aulatilat ovat avoinna jo aikaisemminkin.

Teatterisalin ovet avataan noin 30 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta voimme välttää ruuhkan teatterin aulatiloissa. Teatterin aulan itsepalvelunaulakot ovat katsojien käytössä, mutta päällysvaatteet ja laukut saa myös ottaa mukaansa saliin.

Kaikilla työntekijöillämme teatterin aulatiloissa on käytössään kasvomaski. Henkilökuntamme on paikalla teitä varten. Jos jokin mietityttää, vastaamme mielellämme kysymyksiin paikan päällä tai ennakkoon puh. 040 3000 800.

Katsomossa

Siirrythän saliin turvavälit huomioiden. Länsi-Suomen AVI on poistanut kaikki kokoontumisrajoitukset 15.2.2022 alkaen, joten TE4 Klubin koko katsomokapasiteetti (54 paikkaa) on käytössä.

Turvavälit ja jonotus

Pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin. Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa.

Väliaika

Väliajallisissa esityksissä ovet pidetään katsomoon auki. Katsomoon saa halutessaan jäädä istumaan myös väliajalla. Mikäli poistut väliajalla salista, palaathan takaisin samalle paikalle.

Esityksen päätyttyä

Kun esitys päättyy, poistuthan salista ja teatterin aulatiloista rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

Päivitämme tätä ohjeistusta tarvittaessa.

Lämpimästi ja turvallisesti tervetuloa teatteriin!

Turvallisuusohjeistus teatteriimme saapuvalle

IMG_20200820_161151.jpg
bottom of page