top of page
Revyy2.png

Hurraa! Arvon kansalaiset, Royal Revyy on täällä!

 

Teatteri Eurooppa Neljän kultainen karavaani saapuu taas kansan pariin ja tarjoilee kuninkaallisen kattauksen Suomen parasta sketsiviihdettä timanttisella musiikkikuorrutteella.

Näissä juhlissa ei kruunu turhaan kiristä päätä. Nyt on aika jättää valtikka narikkaan ja nauraa tiara vinossa, kun TE4:n prinssit ja prinsessat pistävät kuninkaalliset pidot pystyyn. Olitpa sitten katujen kuningatar tai levoton prinssi, nämä bileet ovat sinua varten! Pue päälle keisarin uudet ja kimaltavimmat vaatteet ja jätä lasikenkä portaikkoon odottamaan.

Nyt tanssitaan kuin nuori Prinssi Harry!

Käsikirjoitus ja ohjaus: Tiina Iisala
Rooleissa: Neija Välilä, Anni Pesonen, Hannu Rantala ja Jari Silventoinen
TE4 Band: Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaska Tabell
Koreografia: Neija Välilä
Musiikin sovitus: TE4 Band
Tekniikka: Ville-Matti Laine

Puvut ja tarpeisto: Silke Valkeinen

Valokuvat: Jiri Halttunen

Kysy lisää puh. 040 3000 800 tai www.lippu.fi

Royal Revyy on teatterikabaree, joka sopii niin pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin, juhliin kuin ylipäänsä tilanteeseen jossa tarvitaan tasokasta viihdeohjelmistoa. Se on taattua TE4-laatua, huumoria säästämättä ja musiikista tinkimättä!

TE4 Show on kokonaisvaltainen viihdepaketti, jonka voi toteuttaa kokoillan ravintolashow'na, joka sisältää 45 min kabareen sekä yksi tai kaksi 45 min showband-settiä.

Kiertävänä ryhmänä TE4 tuo show'n vaikka olohuoneeseesi. Tarvitsemme ainoastaan sähköä ja esiintymistilan (minimissään 6x6m). Kaiken muun esitystekniikasta lähtien tuomme mukanamme. Neljän näyttelijän ja neljän muusikon muodostama seurue takaa korkealuokkaisen ohjelman. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia. Pystymme loihtimaan ikimuistoisen tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun kolmannesvuosisadan kokemuksella!

Lippu.fi sinipohja.jpeg
bottom of page