top of page

NelosPelit

Improvisaatioteatteriesitys

NELOSPELIT GOES HUTIKLUBI!!!

Mitä tapahtuu, kun Tanssiryhmä Off/Balancen tanssijat laitetaan näyttämölle yhdessä Teatteri Eurooppa Neljän näyttelijöiden ja muusikoiden kanssa? KUKAAN EI TIEDÄ! Tule siis mukaan pikkujoulukauden hauskimmalle improklubille ottamaan asiasta selvää! Off/Balance ja Teatteri Eurooppa Neljä tarjoilevat kaksi rentoa tanssi- ja teatteri-improvisaatioon perustuvaa klubi-iltaa Villa Ranassa joulukuussa. Villa Ranan kahvio puolestaan tarjoilee yleisölle koko illan aina klo 23.30 saakka. Special Edition just for you! 

ESITYKSET:

pe 9.12. klo 20

la 10.12. klo 20

(kesto n. 2h 30min, sis. väliajat)

Paikka: Villa Rana, Blomstedt-sali (karttalinkki)

Liput: 15e/10e osoitteesta www.Lippu.fi tai ennen näytöstä ovelta

Lisätietoja: www.offbalance.fi ja info@offbalance.fi 

TYÖPAJA! Entä kiinnostaisiko sinua itseäsi hypätä kokeilemaan, miten taittuu tanssi- ja teatteri-improvisaatio? Ilmoittaudu mukaan Hutiklubi-konseptin luoneen tanssija Jukka Tarvaisen kurssille, ja päästä sisäinen improilijasi valloilleen! Kurssilla liikutaan tanssi- ja teatteri-impron välimaastossa, ja kurssi on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kurssimaksun maksaneena olet myös oikeutettu yhteen alennushintaiseen lippuun Hutiklubi Special Edition -klubille 9.-10.12. Kurssille tarvitset mukaan avoimen mielen, halun liikkua ja hikoilla. Tällä kurssilla huteja ei tarvitse pelätä!

 

Kurssiaika: la 10.12. klo 10-13

Paikka: Villa Rana, Blomstedt-sali

Hinta: 35e 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 30.11. mennessä osoitteeseen info@offbalance.fi (mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta)

NelosPelit

NelosPeli on arvaamattoman hulvaton retki Improvisaatioteatterin maailmaan! NelosPelissä Teatteri Eurooppa Nelosen väki laittaa itsensä likoon oikein kunnolla kun yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun! Mikään ei ole tässä esityksessä varmaa, paitsi että kaikki on mahdollista!

Pelaavatko näyttelijät itsensä pussiin vai soittaako bändi heidät suohon? Menevätkö sanat solmuun ja nuotit sykkyrälle vai saako porukka annetuista aiheista luotua jotain järkevää... tai järjetöntä... tai varmasti ainakin hauskaa?! Tule ja näe itse!

NelosPeli on n. tunnin mittainen musiikki- ja teatterielämys, joka on joka kerta uusi. NelosPeli sopii niin yritystilaisuuksiin, kesäjuhliin kuin koululuokillekin. Esityksen kesto on n. 60 minuuttia ja siinä on mukana neljä näyttelijää ja neljä muusikkoa.

Lavalla: Tuija Hanhikoski, Kimmo Riikonen, Jari Silventoinen ja Neija Välilä sekä TE4 Band Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaska Tabell.

Lippu.fi sinipohja.jpeg
bottom of page