top of page

Suuri Valelääkärikirja (Live!)

Käsikirjoitus: Jussi Tuominen - Janne Viitaniemi

Ohjaus: Ola Tuominen

Kolottaako? Nyrhiikö elämä? Eurooppa Neljän vastaanotto mielen kolotukseen ja nyrhimiseen on avoinna. Suuri valelääkärikirja on sairaan hauska revyy, jossa potilaalle vahvasti suositellaan luettavaksi tämä seloste ennen antautumista Eurooppa Nelosen valkotakkisten vietäväksi.

Selaamme läpi kirjan. Kirjan, jossa ei ole ainoatakaan sivua - Suuri Valelääkärikirja (Live!). Esitys katsoo suomalaista terveydenhoitoa humoristin silmin. Vauhdikkaat sketsit ja laulut piirtävät verkkokalvolle sekä väristävät tärykalvolle koko ihmiselon kaaren. Se avaa vähintään puolittaisia totuuksia sairauksista ja niiden hoitamisesta, luulosairauksia myöten. Käsikirjoituksesta vastaa mm. Tankki täyteen ja Reinikainen televisiosarjojen takaa löytyvä Jussi Tuominen yhdessä Janne Viitaniemen kanssa. Näytelmän ohjaa Teatteri Eurooppa Neljälle aiemmista ohjauksista tuttu mies Ola Tuominen.

 

Pyydämme ottamaan huomioon katsomoon saapuessanne esityksen mahdolliset sivuvaikutukset: hallitsemattomat naurun pyrskähdykset, sitkeät korvamadot ja jälkikäteen ilmenevän endorfiinihumalan sekä määrämittaista pidemmän ilontunteen.

 

Suosittelemme esityksen yliannostusta, se on jopa suotavaa!

 

Kevään 2019 esitykset:

la 9.2. klo 19 Sotkamo, Työväentalo

to 28.2. klo 19 Kitee, Kiteesali
ti 12.3. klo 19 Simo, Simon pirtti

pe 15.3. klo 19 Tervola, Lapinniemen koulu

la 16.3. klo 18 Keminmaa, Hotelli Pohjanranta

to 11.4. klo 19 Jyväskylä, TE4 Klubi (loppuunmyyty)
pe 12.4. klo 19 Jyväskylä, TE4 Klubi
VIIMEINEN ESITYS!

TE4_Valelääkärikirja_syksy2018 © Jiri Ha
bottom of page