Show_logo_web.png
E-Studio_logo_pieni.png

Käsikirjoitus: työryhmä

Ohjaus: Antti Lattu

Tervetuloa seuraamaan E-Studion suoraa lähetystä! E-Studio uutisoi tuoreeltaan mitä, missä, milloin ja kenen kanssa! Tärkeimmät vieraat, parhaat juorut ja kohutuimmat lööpit yhdessä paketissa! Paikan päällä leivottua, aina tuoretta, faktoista viis! Musiikkia, viihdettä ja rutkasti huumoria, siitä on Eurooppa Nelosen aina ajankohtainen kabareesoppa E-Studio keitetty!

Esiintyjät:

Maiju Jokinen, Kimmo Riikonen, Jari Silventoinen ja Neija Välilä

TE4 Band:

Toni Lepistö, Antti Parviainen, Jaakko Peltonen, Jaakko Tabell

​​E-Studio on teatterikabaree, joka sopii niin pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin, juhliin kuin ylipäänsä tilanteeseen jossa tarvitaan tasokasta viihdeohjelmistoa. Se on taattua TE4-laatua, huumoria säästämättä ja musiikista tinkimättä!

TE4 Show on kokonaisvaltainen viihdepaketti, jonka voi toteuttaa monella eri tavalla: vajaan tunnin esityksenä, puolitoistatuntisena väliajan sisältävänä teatteriesityksenä kuin  myös kokoillan ravintolashow'na, joka sisältää 45 min kabareen sekä yksi tai kaksi 45 min showband-settiä. Esityksen kesto on täysin asiakkaan itsensä päätettävissä!

Kiertävänä ryhmänä TE4 tuo show'n vaikka olohuoneeseesi. Tarvitsemme ainoastaan sähköä ja esiintymistilan (minimissään 6x6m). Kaiken muun esitystekniikasta lähtien tuomme mukanamme. Neljän näyttelijän ja neljän muusikon muodostama seurue takaa korkealuokkaisen ohjelman. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia. Pystymme loihtimaan ikimuistoisen tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun kohta kolmannesvuosisadan kokemuksella!

Estudio Pieni.png