Käsikirjoitus: työryhmä

Ohjaus: Antti Lattu

Ensi-ilta la 7.11.2020 klo 19 TE4 Klubilla Jyväskylässä

Tervetuloa seuraamaan E-Studion suoraa lähetystä! E-Studio uutisoi tuoreeltaan mitä, missä, milloin ja kenen kanssa! Tärkeimmät vieraat, parhaat juorut ja kohutuimmat lööpit yhdessä paketissa! Paikan päällä leivottua, aina tuoretta, faktoista viis! Musiikkia, viihdettä ja rutkasti huumoria, siitä on Eurooppa Nelosen aina ajankohtainen kabareesoppa E-Studio keitetty!

Esiintyjät:

Maiju Jokinen, Tiina Iisala, Jari Silventoinen ja Neija Välilä

TE4 Band:

Toni Lepistö, Antti Parviainen, Jaakko Peltonen, Jaakko Tabell

TE4 Show on puolitoistatuntinen, väliajan sisältävä teatterikabaree. Se sopii yritystilaisuuksiin, juhliin sekä ylipäänsä tilanteeseen jossa tarvitaan tasokasta viihdeohjelmistoa.

Show on kokonaisvaltainen viihdepaketti, jonka voi toteuttaa myös kokoillan ravintolashow'na (1 x 45 min kabaree + 2 x 45 min showband) tai lyhyempinä kokonaisuuksina. Esityksen kesto on täysin asiakkaan itsensä päätettävissä.

Kiertävänä ryhmänä TE4 tuo show'n vaikka olohuoneeseesi. Tarvitsemme ainoastaan sähköä ja esiintymistilan (minimissään 6x6m). Kaiken muun esitystekniikasta lähtien tuomme mukanamme. Neljän näyttelijän ja neljän muusikon muodostama seurue takaa korkealuokkaisen ohjelman. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia. Pystymme loihtimaan ikimuistoisen tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun kohta kolmannesvuosisadan kokemuksella!

Kyllikinkatu 1 (Sepänkeskus), 40100 Jyväskylä    p. 040 3000 800   myynti(at)te4.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-15

  • White Instagram Icon
  • w-facebook

© 2016 Teatteri Eurooppa Neljä