top of page
Show_logo_web.png
E-Studio_logo_pieni.png

Käsikirjoitus: työryhmä

Ohjaus: Antti Lattu

Tervetuloa seuraamaan E-Studion suoraa lähetystä! E-Studio uutisoi tuoreeltaan mitä, missä, milloin ja kenen kanssa! Tärkeimmät vieraat, parhaat juorut ja kohutuimmat lööpit yhdessä paketissa! Paikan päällä leivottua, aina tuoretta, faktoista viis! Musiikkia, viihdettä ja rutkasti huumoria, siitä on Eurooppa Nelosen aina ajankohtainen kabareesoppa E-Studio keitetty!

Esiintyjät:

Maiju Jokinen, Kimmo Riikonen, Jari Silventoinen ja Neija Välilä

TE4 Band:

Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen, Jaakko Tabell

ESITYKSET

la 6.11.  Scandic Laajavuori, Jyväskylä

pe 12.11. Scandic Laajavuori, Jyväskylä

la 13.11. Scandic Laajavuori, Jyväskylä

pe 26.11. Yksityistilaisuus
la 27.11. Scandic Laajavuori, Jyväskylä
pe 3.12. Ravintola Riihikelo, Muurame

lla 4.12.  Scandic Laajavuori, Jyväskylä

pe 10.12. Ravintola Riihikelo, Muurame
la 11.12. Tullipakkahuone, Kokkola

Esityksiin myydään sekä ruokailupaketteja että erillisiä esityslippuja.

Kysy lisää puh. 040 3000 800 tai www.lippu.fi

​​E-Studio on teatterikabaree, joka sopii niin pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin, juhliin kuin ylipäänsä tilanteeseen jossa tarvitaan tasokasta viihdeohjelmistoa. Se on taattua TE4-laatua, huumoria säästämättä ja musiikista tinkimättä!

TE4 Show on kokonaisvaltainen viihdepaketti, jonka voi toteuttaa monella eri tavalla: vajaan tunnin esityksenä, puolitoistatuntisena väliajan sisältävänä teatteriesityksenä kuin  myös kokoillan ravintolashow'na, joka sisältää 45 min kabareen sekä yksi tai kaksi 45 min showband-settiä. Esityksen kesto on täysin asiakkaan itsensä päätettävissä!

Kiertävänä ryhmänä TE4 tuo show'n vaikka olohuoneeseesi. Tarvitsemme ainoastaan sähköä ja esiintymistilan (minimissään 6x6m). Kaiken muun esitystekniikasta lähtien tuomme mukanamme. Neljän näyttelijän ja neljän muusikon muodostama seurue takaa korkealuokkaisen ohjelman. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nauttia. Pystymme loihtimaan ikimuistoisen tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun kohta kolmannesvuosisadan kokemuksella!

Lippu.fi sinipohja.jpeg
NettiKuvaUusi.png
bottom of page